JULMIDDAG // TRERÄTTERS
Efter en lite för hård lördagskväll vaknade jag på söndagen och var något lycklig!
Hade längtat efter den här dagen länge.
Att få ihop alla tjejer på samma dag när alla kan är ju en konst för sig. Men vi lyckades!
Jag bjöd på trerätters julmiddag och menyn såg ut såhär:
Förätt: Gammeldags tomte gröt toppad med saftsoppa.
Huvudrätt: Bakad potatis med hemmagjord rödbetssallad och hemmagjorda köttbullar.
Efterrätt: Saffransglass och Ekologisk Pepparkaksglass.
Glassen var superenkel att göra jag fuskade genom att köpa färdig ekologisk vaniljglass från Sia och hällde bara ner saffran och pepparkakor.
Rödbetssalladen var också super enkel då jag köpte färska färdigkokta rödbetor, hackade dem och blandade ner crème fraîche, majonäs och lite lite äpple.
Sen kryddade jag med salt, peppar och lite fänkål.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar